Lunch - Dag 20

Lunch Klockan 13:00
Tonfisksallad - Fullkornspasta, ärtor, majs, isbergssallad, baby bladspenat, tomat, kikärtor, fetaost, oliver, tonfisk, alfalfagroddar, rödlök, citron, röd paprika, ägg. En hembakad macka (grovt&fullkorn) med keso (4 % fetthalt), röd paprika och baby bladspenat. Två glas vatten.



Kommentarer
Postat av: Mia

Jag har fått ont i benhinnan på enda benet, bara inte detta blir något som håller i sig. Blir så ledsen, jag som kommit igång så bra med träningen.

:(

2010-01-26 @ 20:24:08
Postat av: Anonym

åh, fy vad tråkigt! Sånt är så himla surt. Se till att du vilar lite med sådant som frestar på benen för mycket. Om du kan fokuser mer på styrka i övrekroppen ett tag så blir det ju inte nödvändigtvis ett avbrott i träningen. Jag brukar få ont i benhinnorna om jag ger mig ut och börjar springa efter att jag har varit borta från joggingen ett tag. Ett sätt att undvika det är att bygga upp med långa promenader innan man ger sig på att springa kortare rundor. När benen väl ha vant sig vid tyngden kan man öka hastighet och avstånd. Hoppas verkligen att dina ben känns bättre snart! Du är duktig! Kom ihåg det.

2010-01-26 @ 21:04:56
URL: http://minvagnerattakilo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0