Middag - Dag 34
Middag Klockan 19:00
Ugnsbakad fiskfilé med morotstzaziki, potatis, brysselkål och rödlök. Två glas vatten.
Ugnsbakad fiskfilé med morotstzaziki, potatis, brysselkål och rödlök. Två glas vatten.
Lätt & snabbt.
Fisken: Sätt ugnen på 200 grader. Lägg in fisken i aluminiumfolie i en ugnsfastform, krydda med vad du gillar. 20-25 min i ugnen.
Potatisen: Skiva i centimetertjocka skivor. Koka tills "medium-färdiga" (ca 10 min) och stek sedan potatisen färdig i lite olja, gurkmeja, senap och salt.
Morotstzazsikin: Riv en morot. Blanda med turkiskyoghurt, lite olja, citron, salt, peppar och pressad vitlök.
Kommentarer
Postat av: Floyd31Agnes
That's not hard to get a success when you buy <a href="http://bestwritingservice.com">college papers online</a> offered by masters.
Trackback