Middag - Dag 37
Middag Klockan 18:50
Fiskfilé med fetaost- och paprika röra. Ärtor. Lergryta: Potatis, lök, morötter, majs, champinjoner, kryddor.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1635561/images/2010/fetaost_73688658.jpg)
Fiskfilé med fetaost- och paprika röra. Ärtor. Lergryta: Potatis, lök, morötter, majs, champinjoner, kryddor.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1635561/images/2010/fetaost_73688658.jpg)
Ingredienser:
- 500 g (4 st bitar) fiskfilé
- 1 tsk salt
- 1 krm vitpeppar
- 200 g fetaost
- 1 tsk timjan
- Paprika
- 1 dl turkisk yoghurt
Gör så här:
Sätt ugnen på 225°C.
Lägg filéerna (tinade) i en ugnsform. Salta och peppra på fisken.
Smula fetaost i en bunke och häll på timjan. Blanda samman med yoghurten och hackad paprika.
Bred blandningen över filébitarna.
Ställ in i mitten av ugnen i 225°C i 15 minuter.
Kommentarer
Trackback