Middag - Dag tretton
Jag säger bara: Mmmmmmmmmmmmmm! Vem behöver gå på restaurang när man kan göra så god o billig mat hemma.
Middag Klockan 19:50
Plankstek: Fransyska från nöt, duchessepotatis, chilibearnaisesås (där var det faktiskt fusk med pulver - provade att göra från grunden men den blev inte så bra), körsbärstomater, sparris, chaminjoner, persilja. Två glas vatten.
Middag Klockan 19:50
Plankstek: Fransyska från nöt, duchessepotatis, chilibearnaisesås (där var det faktiskt fusk med pulver - provade att göra från grunden men den blev inte så bra), körsbärstomater, sparris, chaminjoner, persilja. Två glas vatten.
Här är länken till det receptet jag använde:
http://www.recept.nu/1.273924/per_morberg/varmratter/kott/per_morbergs_plankstek_med_grillade_tomater
http://www.recept.nu/1.273924/per_morberg/varmratter/kott/per_morbergs_plankstek_med_grillade_tomater
Kommentarer
Trackback