Borta bra, men hemma bäst

Hejhej! Har ni saknat mig? :p Officiellt är denna blogg på dag 153 :)

Jag tänkte lägga upp lite bilder och recept på lite grejer jag käkat medan jag varit borta från bloggen. Faktum är att jag har slarvat mycket med träningen. Dessutom älskar jag att baka - vilket har resulterat i en så kallad bullmage. Jag väger således mer än när jag började med mitt uppehåll på bloggen (54 kg) och bara lite under min "ursprungsvikt" (är lite osäker på vad jag vägde då, men typ 58 kg och kanske några hekton ovanpå det). Nu väger jag 57 kg, rätt och slätt. Så vet ni det :) Jag är rätt nöjd med mig själv och har ingen direkt hysteri på grund av att jag gått upp några kilon. Tänkte dock ändå att det kanske är dags att dra ner på bullarna.

Jag tänkte börja mitt återkommande med att lägga ut en alldeles utmärkt magträning. Var dock noga med att ni gör den rätt så att ni inte riskerar att skada er eller att övningen inte ger önskad effekt.




Så här gör du:
1. Lägg en hopvikt handduk på ett platt golv.
2. Lägg dig så att dina underarmar är parallella med golvet och tårna vilar på handduken. Andas in djupt.
3. Andas ut medan du drar upp handduken under dig genom att böja i höfter och knän. Kom ihåg att ha ryggen rak och låt den nedre delen av magen vara lätt indragen mot ryggraden under hela övningen. Spänn ordentligt i magen.

Gör 3x12-20 repetitioner. Du kan göra övningen tuffare genom att dra upp ett ben i taget under dig.



RSS 2.0